Moto d’aigua sense titol

La millor manera de gaudir el dia és amb una moto aquàtica també anomenada Jet Ski.

Pots fer un recorregut amb una de les nostres GUIES professionals.

Gaudeix de la sensació de la llibertat, sentir-se orgullós de conduir una moto d’aigua, junt amb el teu passatger, creant records per a la resta de la teva vida.

Moto d’aigua amb titol

La millor manera de gaudir el dia és amb una moto aquàtica també anomenada Jet Ski.

Tens una llicència de vaixell vàlida?  ¡portal! Després d’una sessió informativa pots anar sol.

Gaudeix de la sensació de la llibertat, sentir-se orgullós de conduir una moto d’aigua, junt amb el teu passatger, creant records per a la resta de la teva vida.

Llanxa sense Titol

Sigues el capità de la teva llanxa. No necessites una llicència de vaixell.

El capità pot portar a 4 persones. Condueixi al llarg de la costa en direcció a Sitges, o si ho prefereixes en direcció a Cubelles, Calafell. Nader i donat una mica de temps per relaxar.

Mai ho has fet abans? Cap problema, sempre ens prenem el temps per explicar com funciona la llanxa, què fer en cas d’emergència. Et mostrarem el mapa del port i la costa, finalment, t’expliquem la llei. Després d’aquesta sessió informativa, fem servir una estona amb tu i després ens acomiadem.

Llanxa Monster amb titol

Gaudeix d’un viatge amb el Monster Speedboat amb 300 CV amb màx. a 10 persones.

Amb la teva llicència de vaixell vàlida, pots llogar aquest vaixell. No tinguis por, si no vols, no es convertirà en un MONSTRE.

Hem rebut diversos clients durant l’últim any. Alguns van fer un viatge lent per la costa, alguns van convertir el pot en el seu ILLA privada davant d’una platja privada o plena de gent, van deixar anar l’àncor i van a nedar. Alguns van fer les dues coses i van agregar algunes activitats aquàtiques, com el WAKEBOARD, WATERSKI o una joguina com un DONUT.

I, per descomptat, pots provar els 300 CV, és per això que mantenim el pot i el motor en les millors condicions possibles.

Totes les nostres tarifes inclouen impostos i assegurances inclosos.

TARIFES

LLOGUER SENSE SORPRESES I AMB TOTES LES GARANTIES D’UNA BONA EXPERIÈNCIA

Gaudeix al màxim, només vine a Fun Republik i puja’t a les nostres motos aquàtiques que estan a punt per utilitzar. Si busques sensacions més fortes, tenim el Monster SpeedBoat amb els seus remolcables per gaudir en grup.

També oferim el Corsiva Tender 500, la bella llanxa sense llicència en blanc i negre.

CONTACTA ens!

Segueix-nos en els nostres canals socials